מאגר הידע

מה משמעות "מכשיר אישי" במסך ההתחברות ?

סימון תיבה זו נדרש לצורך נוחות במניעת הצורך בהתחברות חוזרת לחשבון מאותו המכשיר.

יש לסמן את תיבת "מכשיר אישי" רק במידה והמכשיר ממנו התחברתם אכן שייך לכם ואינו נמצא ברשות אדם אחר.

 

משמעות הצהרה על "מכשיר אישי"

1. התחברות לחשבונכם תישאר פעילה עד לביצוע התנתקות יזומה (בדומה לאפליקציות כמו facebook, gmail וכד')

2. התראות push ישלחו למכשיר עבור מידע חדש שהוזן במערכת (קבלת הודעה, אירוע התנהגות וכו')

 

אם ביצעתם התחברות תוך שימוש במכשיר אישי וברצונכם לבטל את השמירה, כל שיש לעשות הוא לבצע התנתקות ע"י לחיצה על "התנתקות" בתפריט הראשי

האם מאמר זה עזר לך?
מספר המשתמשים שאומרים שמאמר זה עזר להם: 0 מתוך 0
יש לך שאלות נוספות? שלח בקשה

0 הערות

המאמר סגור להערות.